MENÜ

 

  Szilágyi Katalin Lívia, német nyelvtanár

 

2003-ban  német nyelv- és irodalom szakos tanárként (BDF-Szombathely), 2014-ben némettanári mesterszakon (KRE-BTK, Budapest) végeztem.

 

Tizenöt éves nyelvtanári gyakorlattal meggyőződésem, hogy a nyelvtanulás leghatékonyabb módja magánórák keretében a legesélyesebb, hiszen az óra minden perce a te fejlődésedre irányul. A minicsoport (2-3 fő) is hasonló tulajdonsággal rendelkezik, mivel a figyelem még nem oszlik meg nagy mértékben.

 

Együtt megtaláljuk azt a nyelvtanulási formát, ami célodnak és időbeosztásodnak legmegfelelőbb, legyen az nyelvvizsga, szakmai nyelv, vagy egyszerűen csak beszélni szeretnéd a mindennapi nyelvet.

 

Vállalom üzleti, turizmus ill. egészségügyi szaknyelv tanítását, állásinterjúra való felkészítést.

 

Várom fodrászokat és kozmetikusokat is, akik szeretnének német nyelvterületen munkát vállalni, ill. itthon van szükségük német szaknyelvre.

 

Módszereim és eszközeim a már jól beváltak mellett  a  memória-technikák alkalmazása, mely egyedülálló módon segíti a nehezen tanulható nyelvtant.

 

És ami a leglényegesebb: Ne hagyd otthon motivációdat! Amellett hogy kulcsfontosságú, ez az a tényező, ami mindig átsegít majd Téged a hullámvölgyeken.

 

Persze előfordul, hogy alább hagy lelkesedésed,ezért a nyelvtanulás megkezdése előtt ill. alkalmanként mindenképp javaslok egy fél órát, hogy a Coaching segítségével lebontsuk azokat a gátakat, melyek akadályt jelentenek célod elérésében.

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet